Waar de meeste software aanbieders u zo veel mogelijk ondersteuning (en dus kosten) willen bieden, geloven wij juist dat in samenwerking met ons, u veel zelf kan doen. Nadat u klant bent geworden krijgt u de eerste maanden kosteloos de beschikking over twee websites op onze server, een productie omgeving, en een oefen omgeving. Op deze manier kunnen we snel starten en u goed begeleiden tijdens de implementatie. Indien u niet gebruik wilt maken van onze SaaS of hosting oplossing, heeft de IT-afdeling hierdoor de tijd om u te faciliteren.

Wij faseren de implementatie al naar gelang uw functionaliteitsbehoefte. In een overzichtelijk stappenplan bepalen we volgorde, snelheid en interval van de sessies. Doordat onze software intuïtief en gebruiksvriendelijk is, blijven de ondersteuningsuren benodigd van onze zijde beperkt. Uit ervaringen blijkt dat in de meeste implementatie-projecten minder dan 10 uur benodigd is.

IIoT 2 U bepaalt zelf de snelheid en werkwijze waarop we de implementatie opzetten. Wij hebben ook contact met gelieerde partijen die u hierbij kunnen ondersteunen en al vaker TDOffice hebben ingericht bij diverse van onze klanten.

Heeft u interesse in onze software, of wilt u meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen.

Neem contact op