Wie zijn wij?

TDO (Technische Dienst Ondersteuning) is gestart in 1993 met TDOffice, we willen ons onderscheiden op de markt door gebruiksvriendelijke software te leveren die eenvoudig te implementeren is. Hierdoor zijn de implementatiekosten goed te beheersen en relatief laag.

Wij streven er continue naar om onze software zo intuïtief mogelijk te maken en te houden waardoor u niet gedwongen wordt grote hoeveelheden (implementatie-)ondersteuning af te nemen. Hierdoor blijft het totale project, software en implementatie, goed beheersbaar. Onze organisatie is, in tegenstelling tot veel andere, niet gericht op het schrijven van veel uren. Bij de meeste van onze implementaties is minder dan 10 uur ondersteuning van onze zijde nodig.

Onze unieke punten

  • Geen gebruikerstoeslag, dus onbeperkt inloggen met zoveel gebruikers als u wilt voor één prijs. Hiervoor blijft ook in de toekomst het kostenplaatje helder.
  • Ontbrekende functionaliteit die standaard in één van onze softwarepakketten thuishoort wordt kosteloos ontwikkeld en aan de standaard licentie toegevoegd, zodat alle klanten over deze functionaliteiten kunnen beschikken. Hierdoor past onze software heel goed bij onze praktische gebruikers. Tevens loopt een klant dan niet het risico om verstoken te blijven van belangrijke functionaliteit en is kostbaar maatwerk niet nodig.
  • Minimale implementatietijd door intuïtieve programmering.
  • 100% webbased dus makkelijk te gebruiken en te beheersen op computer, laptop, tablet en telefoon.

Aanschafmogelijkheden

  1. Aanschaf software licentie, deze kan vervolgens op een eigen server geïnstalleerd worden.
  2. Aanschaf software licentie, maar nu met installatie van uw software licentie op één van onze servers (hosting).
  3. Hosten van TDOffice als SaaS oplossing (Software as a Service) bij ons. U betaalt geen licentie, maar een maandbedrag voor het gebruik maken van de licentie. De benodigde inzet van uw IT afdeling is hierdoor minimaal.

Demonstratie

Menig nieuwe klant is erg enthousiast na het zien van een demonstratie omdat zij heel goed haar eigen problematiek herkent in de oplossingen die TDOffice biedt. Zij hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden en zij kunnen gebruik maken van de ervaring en werkwijze van hun collega’s.

Heeft u interesse in onze software, of wilt u meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen.

Neem contact op